Neem nu deel aan de obligatielening en ontvang tot 6,0% aanvangsrendement

Meer weten? Vraag nu de brochure aan

Of bel ons op 085 – 130 8510

NHVP BV gaat uitbreiden

NHVP heeft met unieke propositie een portefeuille van 11M+ aan verhuurd residentieel, monumentaal vastgoed in Zuid-Nederland opgebouwd. Wij voldoen aan de nieuwste wetgeving en gaan de komende drie jaar onze portefeuille in dit segment verdubbelen.

De markt biedt op dit moment namelijk mooie kansen met een positieve en inflatiebestendige cashflow. Er wordt tegelijkertijd meerwaarde op lange termijn gecreëerd door splitsing en goede huurstromen. 

Wij bieden u een obligatielening aan om de huidige vastgoedportefeuille van NHVP uit te breiden middels 2 soorten gedekte obligaties (A en B). 

Monumentaal Vastgoed

NHVP koopt en ontwikkelt vastgoed met monumentale uitstraling in het hogere segment waarvan we zeker weten dat deze goede rendementen opleveren. Samen met diverse architecten maken wij plannen voor een nieuwe bestemming/indeling en zorgen voor de vergunningen om de panden vervolgens duurzaam te ontwikkelen tot betaalbare appartementen. Daardoor voegen wij wooneenheden toe aan de woningmarkt zodat vrije sector huurders in huizen kunnen wonen die normaliter onbereikbaar voor deze groep zouden zijn. Hierdoor is onze huurders doelgroep trouwer en het verloop kleiner.

Wij hebben hierdoor een bijzondere kijk op de vastgoedmarkt en zien veel kansen in monumentaal vastgoed door splitsing en duurzame renovaties. Door vast te houden aan deze filosofie bouwen we samen aan een waardevaste vastgoedportefeuille.

Lees verder >>>

Voor beleggers via obligaties

Voor de financiering van nieuwe panden werken wij niet met banken maar met private investeerders. Zij krijgen dezelfde zekerheden die wij normaal gesproken aan een bank zouden geven: het recht van 1e hypotheek en de verpanding van de huurpenningen.

Als instrument hebben we gekozen voor gedekte obligaties. Het resultaat: een solide belegging met een vaste rente die bovendien geïndexeerd wordt. U heeft de aan te schaffen woningen als onderpand voor uw belegging.

Lees verder >>> 

Bereken uw aanvangsrendement

  Vul het gewenste fonds en het aantal obligaties, en zie wat voor rendement u kunt behalen met uw inleg.

  Nominale waarde per obligatie €1.000
  Minimale afname 5 = €5.000
  Rente op jaarbasis 5,5%

  Gewenst aantal obligaties?
  Uw totale investering wordt €:
  Uw totale opbrengst per jaar wordt €:

  Nominale waarde per obligatie €25.000
  Minimale afname 4 = €100.000
  Rente op jaarbasis 6,0%

  Gewenst aantal obligaties?

  Uw totale investering wordt €:
  Uw totale opbrengst per jaar wordt €:

  Missie

  Wij creëren monumentale woonkansen in de vrije sector. Daardoor genereren wij inkomsten voor onze obligatiehouders zodat zij waarde creëren met hun vermogen. Dit doen wij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in monumentaal vastgoed. 

  Visie

  Ons doel is om huurders een unieke woonbeleving te geven en daardoor onze beleggers financiële vrijheid te laten ervaren voor nu of voor later. Onze activiteiten doen daarnaast veel bedrijven groeien waarmee economie en werkgelegenheid wordt ondersteund.

  Waarden

  Beleggen met een stabiel en aanvangsrendement tot 6,0% met jaarlijkse indexatie

  Benieuwd naar de obligaties van NHVP? Vraag met het formulier hiernaast de brochure aan.

  Onze brochure aanvragen

  Vraag nu onze brochure aan voor het Monumentaal Vastgoed Fonds

  Cookies

  Om u de beste ervaring te kunnen geven, maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.